Veliki (težak) posao podrazumijeva što dulje sajle za odštopavanje i tešku mehanizaciju? Vidite male sifonske cijevi i odmah pomislite kako će ih biti lagano otvoriti i očistiti na brzinu? Ne!

Težak posao ustvari podrazumijeva samu kompleksnost posla, tj. njegovu dostupnost, dugu pripremu, zahtjevnost kao i znanje ali i vrijeme utrošeno.

To bi značilo da čak i male sifonske cijevi mogu uzeti više vremena nego odštopavanje glavnih odvoda zgrada, šahtova i sl.

Upravo takve male cijevi mogu se jače zaštopati, tj. “zabrtviti” tako da ih je puno teže otvoriti i očistiti, a bez da popucaju ili ih je teže zamjeniti i pripasati nastavke pošto vi kao profesionalac za odštopavanje niti nemate sve cijevi svih profila sa sobom iako ih po osnovici i ne bi ni trebali imati već sanirati – odčepiti, zakrpati i sl.

Svaki posao u konačnici traži svoje vrijeme onoliko koliko je kompleksno i upravo zato Patak-O tim i ne može unaprijed prognozirati koliko će mu vremena trebati za jednu intervenciju jer i sam zna da je kao profesionalcu jednostavno nezahvalno davati procjene kod takve vrste posla.

Ali zahvaljujući svojem dugogodišnjem iskustvu može sa sto postotnom sigurnošću garantirati da će svaki posao odraditi uspješno u roku i na vrijeme!