Nove Patak-O zanimljivosti donose priču u kojoj je jedna žena smislila trik kako bi saznala tko podiže dasku tijekom mokrenja!

Kada je Victoria Everest-McKinnell bila prisiljena ostati kod kuće u karanteni zajedno sa svojim suprugom i dva sina, smislila je trik kako bi saznala tko podiže dasku tijekom mokrenja – zalijepivši novčanicu od pet funti (40 kuna) na dno daske.

Ovoj je 42-godišnjoj mami bilo muka jer je stalno nalazila mokraću na wc školjci nakon što je njezini sinovi ili muž nisu podigli. Dakle, umotala je novčanicu u plastičnu vrećicu i pričvrstila je ispod sjedala, tako da je može pronaći samo onaj koji je podigao dasku.

Njezin plan je uspio, a najstariji sin Dawson prvi je pronašao novčanu nagradu. Međutim to mu nije bio prvi odlazak na zahod toga dana, pa Victoria kaže da je vjerojatno “dizač daske na pola radnog vremena”.

Nakon što je izvela svoj lukavi eksperiment, žena je podijelila svoje rezultate na društvenim mrežama. – Ispostavilo se da su to svi oni, jer su na kraju svi redom pronašli novac …. ali očito je da je ne podižu svaki put. Od drugog dana su je svi podizali kako bi provjerili ima li novca i sada su svi “dizači daske od wc-školjke” – zaključila je.

Kvaaaak!