Patak-O otkriva koje su najprljavije točke u vašoj kupaonici, WC školjka je na posljednjem mjestu!

Ako ste mislili da je školjka za WC najprljavije mjesto u vašoj kupaonici, prevarili ste se. Ima mnogo prljavijih, baš zbog te pretpostavke, školjku se svako malo čisti, zalije nekim sredstvom i ispire, dok se druga mjesta ne peru tako često. Pa krenimo redom:

Pod
Kupaonski pod sadrži najviše mikroba. Ne čisti se toliko kao školjka, a do njega dolaze iste bakterije, jer svako povlačenje vode iz kotlića te bakterije iz školjke rasprši u zrak.

Četkica za zube i čaša/držač za četkice
Nakon poda, vaše četkice za zube druga su najprljavija stvar u kupaonici. Na njoj se ne talože samo bakterije iz vaših usta tijekom pranja, nego ih skuplja od tamo gdje god je spustite.

Slavina
Površina cijevi iz koje teče voda na umivaoniku sadrži 600 puta više mikroorganizama nego ručka na wc školjki.

Ručnici
Koristimo ih kako bismo obrisali ruke poslije pranja, pitate se koliko onda mogu biti prljavi? Zapravo mogu biti vrlo prljavi. Tople i mokre ruke i čupavi ručnici u kojima se bakterije vole ugnijezditi odlična su kombinacija.

WC školjka
Iako mora biti na ovom popisu, kao što smo rekli na posljednjem je mjestu. Čistija je nego mislimo, jer je najčešće peremo, to je naravno dobro i nastavite tako dalje

Sada kada znate sve krenite redom čistiti kupaonicu… a možete i WC 🙂

TREBATE HITNO ODŠTOPAVANJE VAŠEG ODVODA? NA PRAVOM STE MJESTU! RADIMO 00-24h!

Zaštopao vam se odvod? Došlo je do napuknuća cijevi bilo da se radi o kućnim, stambenim ili drugim cijevima? Imate hitan problem koji traži hitnu intervenciju? Sve što trebate uraditi je javiti se iskusnom timu za odštopavanje!

Patak-O je majstor za profesionalno odštopavanje svakog odvoda u bilo koje doba dana ili noći!

KONTAKT: (091) 5592-755 ili na: info@odstopavanje.com.