Patak-O svestrani je profesionalac, kako za hitne intervencije odštopavanja tako i za savjete koje redovito donosi u svojim člancima.

Kako što brže, a opet efikasno očistiti dom pomoći će vam slijedeći korisni Patak-O savjeti. Pa krenimo:

Uklanjanje masnoće s tave
U tavu ubacite tabletu za perilicu posuđa, prelijte ju kipućom vodom i ostavite 30 minuta. Nakon toga prolijte prljavu vodu i brišite tavu s spužvicom pod mlazom tople vode. Preostala prljavština će se skinuti za nekoliko sekundi, a vaša tava biti će čista.

Blistave čaše
Naslage kamenca možete ukloniti natapanjem čaša u bijelom octu na nekoliko minuta. Začepite odvod sudopera, pustite toplu vodu i ulijte ocat. Isperite čaše toplom vodom te obrišite krpom od mikrovlakana.

Uklonite prljavštinu s vrata pećnice
Ulijte toplu vodu u posudu i umočite tabletu za perilicu posuđa u nju na nekoliko sekundi. Zatim obrišite površinu krpom ili papirnatim ručnicima kako biste uklonili prljavštinu.

Sjajni sudoper uz baby ulje
Kako bi vaš sudoper ponovno zasjao uzmite mekanu krpu od mikrovlakana i nanesite tanak sloj dječjeg ulja na čistu površinu. Postupak ponovite svaka dva tjedna.

Čišćenje WC-a
Pjena za brijanje može biti jako zgodna ako ste iznenada ostali bez sredstva za čišćenje WC školjke. Samo istisnite malo pjene u zahod i počnite ga čistiti četkom.

Provjerite i ostale korisne Patak-O savjete.

Nakon što očistite kuću nagradite se odmorom uz naše stripove o gradskom junaku Patku-O – STRIP.

Kvaaaak!

#odstopavanje #poopbusters #patako #hitneintervencije