Prilikom lošeg vremena dolazi do promjena pritiska tlaka zraka te možete osjetite neugodne mirise za koje Patak-O ima rješenje – jedini u gradu posjeduje poseban stroj za testiranje i lociranje izvora neugodnih mirisa!

Nova tehnologija dio je nove ponude Patak-O tima koja zajedno sa Poopbusterom (prethodni članak) čini mogućim locirati te sanirati zečepljenje i napuknuće cijevi sve BEZ ikakvog RAZBIJANJA te BUŠENJA zida, pločica!

Dim koji stvara uređaj je na bazi vodene pare, a spaja se na cijev kanalizacije i tamo gdje se vidi dim tu se i osjeti neugodan miris – smrad iz kanalizacije. Loše izvedeni šahtovi čest su slučaj stvaranja problema pogotovo kod novih zgrada, stanova.

Nakon svih mogućih eksperata i uvjeravanja ljudi da ništa ne smrdi mi smo specijalnim strojem ipak utvrdili da kada je pritisak da kanalizacija smrdi u zgradi što smo i dokazali na prošloj intervenciji (vidi slike)!

Zato Patak-O jedini u gradu Vaše sve “tekuće” probleme začepljenja i sl., rješava na najelegantniji te najčišći i jeftiniji način – bez ikakvog razbijanja te pravljenja dodatne štete!

Kvaaaak!