Sjetite se onog trenutka kada približavate prvi ujedno i najsočniji s roštilja pileći batak gladnim ustima (komad tofua u slučaju da ne jedete meso). Onaj trenutak kada se još vidno dimi hrskava kožica sa mirisnog batka upravo dignutog sa roštilja. Sjetili?

Takav je isti osjećaj svih klijenta kada Patak-O, profesionalac za odštopavanje odradi svoj posao kvalitetno i u roku! Od samog zadovoljstva urađenim poslom procure “sline” te se razvuče osmjeh svih potrebitih kada se radi o hitnim intervencijama odštopavanja.

Ključan faktor kod takvih (kao i svih ostalih) intervencija je vrijeme! Kod svih vrsta i oblika napuknuća cijevi najbitnije je u što kraćem vremenskom roku locirati te sanirati samo napuknuće upravo zato što svaka nova minuta može dovesti do novih problema te komplikacija sa vodom, pritiskom, cijevima i sl.

Patak-O tim zato je najbolji odabir za partnera pri odštopavanju jer svoje intervencije odrađuje u najkraćem roku, uspješno odradi svaku intervenciju, sanira cijeli lokalitet i vrati u prvobitno stanje te samog klijenta ostavi sa onim slatkim okusom najfinije piletine (tofua) u gradu! Dobar tek! 🙂