Vručine su nas sve “stisle” i dodatno nam otežavaju posao ali mi kao pravi profesionalni Patak-O tim odštopavanja računamo i sa takvim situacijama te bez rezerve i straha radimo i dalje 0-24h!

Uz redovite hitne intervencije donosimo i srodne nam članke te se ovoga puta pitamo – Čišćenje pod deterdžentom za pranje rublja da ili ne?

Brisanje poda deterdžentom za pranje rublja može biti vrlo koristan savjet ali u obzir treba uzeti i neke ključne stvari, kao kada podovi trebaju dubinsko čišćenje ili postoje li neke vrste podova koje ne podnose najbolje deterdžent.

Navedeno zaista djeluje ali ako imate pod od tvrdog drveta, mramora ili prirodnog kamena ili ako ne volite koristiti jake kemikalije Patak-O predlaže da razmotrite druge alternative.

Para je ujedno zaista izvrsna za prirodni kamen, gdje će dobar parni čistač otopiti masnoću i prljavštinu te ubiti bakterije i viruse.

Ako imate kućne ljubimce ili malu djecu sigurnije je odabrati nešto manje agresivno te ako godinu dana niste očistili podove, ovo bi definitivno mogla biti korisna metoda.

Kvaaaak! 🙂